فهرست محتوا
استفاده از رزینها در صنعت ساختمانی؛ آن هم بر روی نما، کار اشتباهی است، اما استفاده از رزین آب بند ساختمانی، در سیمان و سطوح زیر کار، تاثیر مثبتی دارد. رزین مایعی شفاف بر اساس اکریلیک که به همرا مواد اصلاح کننده نانو بر پایه آب است که محافظ بسیار قوی برای نمای ساختمان است که، پس از کم آب شدن، براق و سخت میشود و برای ضدآب سازی و عایق نمای سیمانی به کار میرود. رزین به طور یک لایه بی رنگ روی سطح نشسته، سطح را ضد آب کرده، رنگ را تغییر نمیدهد و همینطور حالت خیسی، براقیت و درخشندگی به نمای ساختمان میدهد. با ما همراه باشید تا در رابطه با قیمت و خرید رزین آب بند سیمان، بررسی مختصری داشته باشیم.
رزین آبگریز ساختمانی
انواع مختلفی از رزین وجود دارد، که هریک در صنایع مربوط به خود، کاربرد زیادی دارد، اما کاربرد رزین آب بند نانو در صنعت ساختمانی، بیشتر برای سیمان بتنی و سطوح زیر کار استفاده میشود. سیمان استفاده نشده در کیسه را به جای این که با آب مخلوط کنند، با رزین آب بند مخلوط و ترکیب میکنند، تا سیمان درست شده محکم و آب بند شود. این مواد آب بندی مخصوص سطوح زیر کار مثل: سطوح زیر کاشی و سرامیکهای سرویسهای بهداشتی، پشتبامها و… است، به جای ایزوگام و سایر پوششهای آب بند، از مواد آبگریز رزین بر پایه نانو، استفاده میشود. این مواد مناسب، هر نوع سطوحی که در ساختمان، باعث جلوگیری از نفوذ آب، به پایین شود را شامل میشود.
یک ساختمان محافظت نشده وقتی در برابر بارانی با سرعت 32 کیلومتر در ساعت قرار گیرد، می تواند طی مدت 6 ساعت، بیش از 10 لیتر آب به ازای هر متر مربع را جذب کند. یک سازه بتنی در همین شرایط تقریبا 20 لیتر آب جذب خواهد کرد. جذب آب باران صدمات متعدد و جبران ناپذیری را به ساختمان وارد می آورد. در این مواقع رزین آبگریز ساختمانی میتواند به کمک شما آید. انواع رزین و کاربرد آنها میتواند در صنعت ساختمان برای شما مفید باشد. رزین ترکیبی طبیعی یا مصنوعی است که بسیار چسبناک است و تحت شرایطی سخت میشود.
مزایای رزین آب بند سیمان
از مزایای رزین آب بند سیمان، یعنی جلوگیری از جذب رطوبت و آب، در سطوح زیر کاری که قرار است آب و رطوبت به سطوح پایین نفوذ نکند، همینطور رنگ پریدگی و فرسایش مصالح بدلیل باران های اسیدی و تابش روشنایی خورشید دارد و بیشتر معماران از این تولیدها در زمینه ایزولاسیون نما به کارگیری میکنند. رزین های پایه نفتی که به جهت تابش نور خورشید بعداز گذشت یکسال مستهلک شده و دچار تغییر و تحول رنگ میشوند و به مرور، کیفیت خویش را از دست میدهند.
این مواد به جهت نفوذ کردن دربافت سنگ و یا این که ملات به مرور زمان از میان نمیرود، زیرا بر روی سطح تشکیل لایه نمی دهند و ابدا پوسته پوسته نمیشوند. از شاخصه های مهم این مواد مقاومت در مقابل مواد شوینده اسیدی و غیر اسیدی، اشعه UV، گاز CO2، ضد خزه و جلبک بودن و تحمل دمای 75- تا 350+ درجه سانتیگراد هست که فشارهای مثبت و منفی رطوبت راکنترل میکند. برخی از مزایای رزین آب بند سیمان در یک نگاه:
- واکنش سیلیکات قلیایی
- یخ زدگی و ذوب شدن پیاپی در مصالح
- کربونیزاسیون/ باران های اسیدی/ سولفاته شدن
- خردگی آهن آلات به کار رفته در اسکلت ساختمان
- ایجاد ترک در اثر کاهش انعطاف و افزایش حجم رزین نمای ساختمان از این پیشامدها جلوگیری میکند، این موارد از مزایای رزین آب بند سیمان است.
خصوصیات رزین آبگریز سطوح زیر کار
این محصول ترکیب منحصر به فردی دارد که در برابر تخریب ناشی از اشعه فرا بنفش خورشید ، تغییرات دمایی و بارش مداوم باران مقاوم است. خصوصیات رزین آبگریز سطوح زیر کار، به خاطر قدرت نفوذ ذرات نانو آن، قادر است در برابر سایش باد مقاومت کرده و خاصیت آب گریزی را برای مدت های طولانی حفظ نماید. همچنین (خود و محلول ضد آب کننده) غیر قابل اشتعال است و اعمال آن به راحتی با برس، غلطک و اسپری بدون فشار امکان پذیر خواهد بود.
یکی از خصوصیات مهم رزین آبگریز سطوح زیر کار، در آب محلول می شود و یک محلول شفاف مثل آب تشکیل می دهد و با سطوح ( بتن ،مصالح ساختمانی و …) پیوند شیمیایی ایجاد میکند و هنگامی که خشک گردید خود را با آن تطبیق می دهد تا سطح را دربرابر آب ورودی محافظت کند.
کاربرد رزین آب بند ساختمان
استفاده از این ماده برای استحکام کردن و ضد غبارگیر کردن کف های بتنی، از جمله در موارد صنعتی، پردازش نمای ساختمان و پایه ساختمان، در صنعت تولید بتن و سایر سازه های صنعتی قبل از رنگ آمیزی با رنگهای آلی اکریلیک توصیه میشود. با کشیدن چند لایه بر روی کار – خود به خود یک پوشش محافظ و تزئینی مقاوم در برابر آب و هوا با اثر و شکل ” سنگ مرطوب ” بوجود می آید، که برای سنگ های تزئینی، آجر و دیگر سطوح زیر کار با مواد معدنی متخلخل (سطح اسفنجی شکل) استفاده میشود.
- ساختمان های موجود و قدیمی
- رزین نمای ساختمان با سطوح موزائیکی
- ورقه های سیمانی سقفی
- محل های فرش شده با بتن
- استخر، سونا و جکوزی
- آثار گلی، کاشی و سفال ها
- رزین نمای ساختمان با سنگ های طبیعی و مصنوعی
- آجرهای بدون حفاظ
- مناطق ساحلی
مراحل انجام رزین کاری نما
برخی اوقات رزین کاری برای آب بند کردن نما و در خیلی از موردها هم برای بالا بردن کیفیت عایق کاری سطح مربوطه، برای براق کردن نما استفاده میشود و بایستی این موضوع را در نظر داشت که برای آب بندی نمای ساختمان می بایست رزین ساختمانی را به طور غلیظ و حتی سوای تینر استفاده کرد، تا اثر بگذارد البته برای زیبایی و درخشان کنندگی صد در صد می بایست با تینر ترکیب شود. جهت اطلاعات بیشتر در رابطه با رزین کاری سطوح زیر کار ساختمانی میتوانید از کارشناسان فروش، شرکت نانو پارس گرجی، راهنمایی بگیرید.
جمع بندی
تا اینجا مقاله با رزین آب بند ساختمانی آشنا شدید. همچنین با نحوه استفاده و مزایای رزین آبگریز ساختمان آشنایی مختصری نیز پیدا کردید. با افتخار شرکت نانو پارس با بیش از 15 سال سابقه در زمینه ارائه و اجرای رزین آب بند سیمان،بر پایه نانو از شما دعوت میکند جهت اطلاعات بیشتر در رابطه با قیمت خرید رزین آبگریز بند سیمان، با شمارههای همین صفحه تماس بگیرید.